JAVA PROGRAMSKI JEZIK - U SLAVONSKOM BRODU

Image Veleučilište u Slavonskom Brodu, pokreće program školovanja polaznika za rad tj. programiranje u Java programskom jeziku. . Riječ je o progamskom jeziku koji se upotrebljava za razvoj širokog raspona računalnih aplikacija. Od programa koji se izvršavaju na osobnim računalima, preko web-aplikacija pa do programa koji se izvršavaju na mobilnim uređajima. Pokrenut je upis u prvu generaciju polaznika. Za obrazovanje svojih polaznika osigurana je suvremeno opremljena računalna učionica sa svom potrebnom opremom.

Image Ovaj program omogućava odličan ulaz u svijet profesionalnog razvoja aplikacija korištenjem Java tehnologije. Objašnjavaju se osnovna svojstva objektno orijentiranog (OO) koncepta programiranja, Java programskog jezika i općenita znanja o Java platformi i tehnologiji.

Image Također, program predstavlja dobru pripremu za polaganje certifikata Sun Certified Java Progammer - SCJP. Navedeni certifikat daje svjetski priznatu potvrdu o stečenom znanju. Cijena škole ne pokriva pristupanje navednom certificiranju.