JAVA - PLATFORMA VELIKIH MOGUĆNOSTI

Image Koristi od programa su višestruke:

 • Škola Java programskog jezika omogućava odličan ulaz u svijet profesionalnog razvoja aplikacija korištenjem Java tehnologije. Objašnjavaju se osnovna svojstva objektno orijentiranog (OO) koncepta programiranja, Java programskog jezika i općenita znanja o Java platformi i tehnologiji..
 • polaznici dobivaju šansu za lakše zaposlenje
 • tvrtke dobivaju obrazovane djelatnike
 • država dobiva podršku u nastojanjima da uvede informacijske tehnologije u škole i istovremeno manji broj nezaposlenih

Iako već danas možemo reći da živimo u informatičkom dobu, svakodnevno susrećemo probleme koji nisu, a mogli bi biti, riješeni informatizacijom.
Iz tog razloga možemo reći da je Informatika, ili popularno IT-industrija,u razvoju i predstavlja budućnost našeg života. Programiranje kao dio informatike svakodnevno pruža mogućnosti zaposlenja. Jedna od najpopularnijih platformi za programiranje u svijetu je Java.
Aplikacije isprogramirane u Java programskom jeziku se susreću u svakodnevnom životu a da toga nismo niti svjesni.
Ovaj program nastave pruža odličnu priliku za ulazak u Java svijet. Također daje polaznicima mogućnost za stijecanje čvrstih osnova za daljnje učenje Java programskog jezika, ali također, po završetku polaznici bi trebali biti u stanju implementirati jednostavnije aplikacije. Pri tome treba imati na umu da je uspjeh moguć samo uz zalaganje i trud polaznika kako bi što bolje usvojili ponuđene sadržaje.
Program školovanja je pripremljen do što bolje pokrije znanja potrebna za uspiješno polaganje certifikata Sun Certified Java Progammer - SCJP, no ne garantira uspiješno polaganje istog, jer to u velikoj mjeri ovisi o polaznikovom pristupu.

Image Koje su prednosti, zbog kojeg bi bilo dobro prijaviti se za školu Java programiranja i moguće pristupanje certificiranju (zašto se isplati polagati ispit za dobivanje certifikata)?

PREDNOSTI ZA POLAZNIKE:


 •  Veće šanse za nalaženje zaposlenja ili boljeg zaposlenja. S obzirom da se radi o egzaktnom radnom području , svaki poslodavac koji ima IT odjel traži stručnost i znanje. 'Papir' je dobro došao, i zasigurno pruža neku potvrdu o razini znanja, no na kraju ipak vještina i primjena u praksi je ono što poslodavcu treba u području IT-a. Dakle, sa kvalitetnim znanjem programiranja sigurno možete imati solidno plaćeni posao i bez fakultetske diplome.
 • Java je razvojna platforma koja se jako puno koristi u svijetu i u Hrvatskoj. Osnovne odlike su joj sigurnost i robustnost, te jako dobra podrška za mrežni rad. Područje primjena je široko i u Javi se može riješiti svaki problem postavljen pred programera.
 • Kada jednom naučite raditi u Java programskom jeziku, bez većih problema brzo ćete usvojiti i bilo koji drugi programski jezik.
 • S obzirom da certifikat dokazuje da uistinu poznajete određeni produkt, naš program nastave je osmišljen kako bi što bolje pokrio materiju potrebnu za polaganje međunarodno priznatog certifikata tvrtke SUN. Pristup certificiranju nije uključen u cijenu školovanja. Certifikat pokazuje da ste u toku s industrijom i poslodavcu daje jamstvo da je vaše iskustvo prati i odgovarajuće znanje.
PREDNOSTI ZA POSLODAVCE:

 • Poslodavcima se nudi da svojim zaposlenicima pruže priliku za kvalitetno doškolovavanje i dopunu već postojećih znanja. Na taj način se povećava produktivnost zaposlenih.
 • Svima je jasno da je IT izrazito dinamično područje djelatnosti. Upravo zbog toga je nužno (ili u najmanju ruku pametno) ulagati u znanja i vještine svojih zaposlenih. Na takav način se može držati korak sa konkurencijom ili steći prednost.
 • Usporedite li cijene sličnih sadržaja dostupnih u Hrvatskoj, ovo školovanje će sigurno biti interesantno.
 • Plan nastave je pripremljen prema svjetskim trendovima, te omogućava držanje koraka sa istim.
 • Polaganje certifikat je objektivno jamstvo da osoba uz formalnu izobrazbu posjeduje i konkretno znanje koje je potrebno u radu.
 • Osoblje s certifikatom je produktivnije. Pokazalo se da osobe s certifikatom mogu podržavati veći broj korisnika i mogu prevencijom spriječiti skupe prekide u radu računala i računalnih mreža.
 • Osobe s certifikatom rjeđe mijenjaju posao. Osoblje cijeni poslodavce koji investiraju u njih i takvi poslodavci imaju koristi od tako školovanog osoblja. Birajući posao, najbolje osoblje bira poslodavca koji će se brinuti za razvoj njihove karijere.
 • Osobe s certifikatom dobivaju podršku proizvođača opreme. A direktnu korist od toga ima poslodavac koji ih zapošljava.
 • Kredibilitet. Certifikati jamče poznavanje tehnologije. Na tržištu prepunom konkurencije to je prednost za osobu s certifikatom kao i za tvrtku koje ju zapošljava.
 • Osobe s certifikatom znaju iskoristiti sve mogućnosti opreme. Ako vaše osoblje ne zna iskoristiti mogućnosti vaše opreme, nije ni bitno kakvu opremu imate. Osoba s certifikatom raspolaže znanjima i o najnovijim mogućnostima neke opreme te u kojim situacijama se to može koristiti. Vaša računalna oprema je vaša strateška investicija, zašto ju povjeriti nekome tko ne zna s njome raditi.Na Vrh